Τρίτη 5 Απριλίου 2011

-5/4/2011

19.05 ΒΡΑΔΙΝΟ ΡΕΖΟΥΜΕ
@Έμαθα σήμερα ότι ο Μίκης Θεοδωράκης προτιμά τον Γιώργο και του αμολάει αποκλειστική συνέντευξη. Στις εποχές μας όμως, ο Μίκης δεν κάνει μία και έτσι ανακυκλώθηκαν απλά οι δηλώσεις της Ζέτας για την κοτρώνα που της πήρε το darling της. @Θα έπαθε καρδιακό ο Αυτιάς βλέποντας τον απέναντι να του τσακίζει την πρεμιέρα. Σου λέει ο Αυτιάς, αυτός έχει Ψωμιάδη και Θεοδωράκη, εγώ τι έχω? Την Μάρθα με το λευκό ταγέρ? @Η Τσιλιλού, η μεσημεριανού κάνει πάρτι επειδή γύρισε στον πόστο της. Κουκλάρα μου όμορφη, τα νούμερα τα είδες? Οι τράπεζες θα κοιτάξουν το 15-44 και εσύ μάτια μου, τι να σου πω! Εξάρι πήρες και η Μπαρόβια απέναντι είχε το διπλάσιο και η Κατερινιώ η Καραβοκύρενα κοτζάμ τριπλάσιο. Και επειδή σε κόβω να δυσκολεύεσαι στα μαθηματικά: έξι τις εκατό εσύ, δώδεκα η Μπαρόβια, δεκαοχτώ η Κατερίνα… τρεις και κάηκες. @Την συμπαθώ την Τσιλιλού, αλλά ρε κορίτσι μου κάτσε λίγο φρόνημα. Δέκα μέρες έλειψες και αμέσως να τα χώσεις στην Ελένη? Κρίμα! @ Βγήκε ο Φώτης Μεταξάς σε μεσημεριανή εκπομπή για να μιλήσει, σύνδεσε τους γκέι (όπως πάντα) με την τηλεόραση, έβαλε και λίγο 1821 και επαναστατικό χρυσαυγίτικο πνεύμα, χαχάνησε για να κάνει τζελ, κορόιδεψε μία κιουρία  για τις στυλιστικές επιλογές της και εξαφανίστηκε ευχαριστώντας για την φιλοξενία. @Πως ήταν η Θώδη πριν μπει στο Ψυχιατρείο? Ε, αυτό ακριβώς. @Στην ελληνική τηλεόραση έχουμε και μία Νταίζη Ντάκ, πρωινές ώρες, της αρέσει ο χορός και ο χωρισμός. Σερί τρίωρο να μας μιλάει για το Dancing without the Stars. Αναλύσεις για τα νούμερα (της Κυριακής!), για τις πρόβες, καλεσμένος ο παρτενέρ χορευτής και ανά τρίλεπτο σύνδεση με τον αρχισυντάκτη για να μην ξεχαστεί η τηλεθεάτρια πως ο αρχισυντάκτης μπορεί να γίνει και αυτός star, στο star.

16.05 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΠΑΚΕΤΟ 
1. Δέστε τους (Alpha) - 21.4 
2. Καφέ της Χαράς/Ασημένια Φεγγάρια (ΑΝΤ1) - 20.5
3. Λατρεμένοι μου γείτονες / Δύο Ξένοι (MEGA) - 17.9
4. Αξίζει να το ζεις; (Star) - 11.7
5. Όσο υπάρχουν άνθρωποι / Alter Ειδήσεις (Alter) - 3.8
6. ΣΚΑΪ LIFE / Ειδήσεις / AMERICA'S NEXT TOP MODEL - 4.0 
7. Η Χαρά της ζωγραφικής/ Ειδήσεις / Πέντε και... (ΕΤ-3) - 3.2
8. Έχει Γούστο (ΝΕΤ) - 2.3
9. Οι μάγοι του Γουεβερλυ Πλεϊς / Καλή τύχη Τσάρλι/ ΖΩΟΓΡΑΦΙΑ (ΕΤ1) - 1.9
10. ΤΗΛΕΑΓΟΡΕΣ (Μακεδονία TV) - 0.0 

@Μα τι χουνέρι έπαθε η Πατιάνα? Μα να βγει τέταρτη, η απόλυτη ελληνίδα μεσημεριανού? Μα να περάσει μπροστά το Δέστε τους? Μα να την φάει και η Μπαρόβια Πολωνέζα στο ίδιο κανάλι? Μα τι κακό είναι αυτό. Ευτυχώς την στηρίζουν όλες οι σελίδες και τα blogs και βγάζουν τον σκασμό, αλλιώς σήμερα το απόγευμα θα βγει με δάκρυα στα μάτια. Όταν η Ελένη έλεγε πως η Πατιάνα ζορίζεται, πήγαν να την φάνε... τώρα που το φυσάει και δεν κρυώνει, μόκο. Τουλάχιστον η Ελένη μένει στην θέση της μέχρι το 2014, έκλεισε και χορηγό. Την Πατιάνα την κόβω να βγάζει WebTV με την κοτρώνα εκατομμυρίων στο χέρι και τον λαϊκισμό στα χείλη. Και είναι απλά παλαβό να συγκρίνουμε την Μενεγώ με την Πατιάνα. Η πρώτη παρουσίασε για δέκα χρόνια σερί τα καλλιστεία και η δεύτερη στην δεύτερη προσπάθεια έφαγε Χ.  Άσε που συντέλεσε στο να κοπούν τα όνειρα εκατοντάδων ξανθών αυριανών παρουσιαστριών.
 Πατιάνα δεν σε φοβάμαι, του χρόνου συμπαρουσιάστρια με τον Χίο στο Κόντρα! 

14.15 ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΕΣ ΠΙ...ΤΤΕΣ!
@Αποκλειστική συνέντευξη έδωσε η Μις Μαέστρο στην μεσημεριανού του Πολύ Μπλιαχ, Μπλιαχ. Τηλεφωνική βγήκε ο τηλεβουλευτής Άδωνις Γεωργιάδης και στην παρέα βρέθηκε και η Χρύσλα με την τσίχλα για να σχολιάσει. Εγώ ως τηλεθέατρια θα πω, ότι η Μις Μαέστρο του 9% δίνει συνεντεύξεις στο 6%. Δηλαδή αντί να διαφημίσει το προϊόν βγαίνει ως τοποθέτηση προγράμματος σε μεσημεριανή που έχει ανάγκη το νούμερο. Τι να πεις? Πάλι καλά που βγήκε τηλεφωνική ο τηλεβουλευτής. Μήπως η Μις Μαέστρος να το σκεφτεί πάνελ στο Μπλιαχ Μπλιαχ? Δεν την κόβω για κάτι άλλο την επόμενη σεζόν.
  
9.15 ΠΡΩΙΝΟ
@Φταίη μου, αγάπη μου, σου έχω άσχημα μαντάτα. Η ΕΣΗΕΑ κήρυξε απεργία καραμπινάτη. Τετραήμερο σου λέει ο άλλος. Έτσι και γεννήσεις την Πέμπτη θα περάσεις δεύτερη είδηση σε όλα και όλους την Δευτέρα. Πρώτη θα είναι η Ζέτα που και πάλι δεν θα αφήσει τρέσα για τρέσα. Το πρώτο εντάξει να το προσπεράσεις και στο Μπλα Μπλα τριτοτέταρτη ήσουν, αλλά το άλλο?? Δεν θα κάνεις νούμερα ισχυρά. Εννιά μήνες και να μην δουν οι τηλεθεάτριες το μουτράκι σου, το ξεπρησμένο? Αλλά μην κλονίζεσαι, ρε παιδί μου. Νέα είσαι, συμβόλαιο έχεις ανανεώσει, έναν άνδρα η τεστοστερόνη του οποίου βαράει καμπάνες (όπως ακριβώς και η ευγένεια του) έχεις, άρα και να μην σου κάτσει το θέμα, το δεύτερο το κάνεις στο άψε-σβήσε (σαν την αστακομακαρονάδα του Άρη).