Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

-7/4/2011


Τα χάπια μου, τα ρούχα μου και ένα ταξί να φύγω!
@Άτσα η Μάρω! Αφού δεν μπήκε στην δισκογραφική του Φοίβου, σηκώθηκε και πήγε στο Πακέτο της Βικούλας. Για να ψάξει τον νονούκο της. @Λαβράκι για την μαμά Τερέζα και δασκάλα ευεξίας και τεντώματος της ελληνικής τηλεόρασης. @Για να μην κάνει ζάπινγκ η τηλεθεάτρια, έφερε και την μαμά. Γιατί πως να το κάνουμε, μία μαμά επιβάλλεται σε μία εκπομπή που δεν είναι reality, τάδε έφη η παρουσιάστρια σε συνεντεύξεις. @Τζάμπα το κλάμα Μάρω, τζάμπα που έβαλες την μαμά να κάνει αναλύσεις, τζάμπα που φόρεσες το καλύτερο σου φόρεμα! @Τα μεσημεριανά έχουν κατεβάσει ρολά και η Φταίη και ο Μπουχός το πρωί που θα έκαναν την κατάλληλη ενημέρωση του λαού το πρωί, δεν βγαίνουν, ούτε αύριο. @Δεν κάνει reality η παρουσιάστρια, αλλά λεπτομέρειες για το ατύχημα του νονού της Μάρω ήθελε να μάθει. @Δεν έβαζες Βικούλα μου, να σου πει κανά τραγούδι η Μάρω, μπας και ανέβουν τα νούμερα? @
 

13 μήνες και μία κολοτούμπα  

Συνέντευξη δώσατε? Δώσαμε, δώσαμε!Συνέντευξη έδωσε το δίδυμο που κάνει πρωινόμεσημεριανό στον ΑΝΤ1. @Συγχωρέστε με, αλλά κλονίστηκα από τις τιμές που έχει το ραδίκι στην λαϊκή του Μοσχάτου.  @Συνέντευξη δεν έδωσε το δίδυμο μαζί, αλλά η δεύτερη φωνή της εκπομπής. @Πως είναι ρε παιδί μου το Πλάκα κάνεις που είναι δύο, αλλά η κάμερα δείχνει μόνο το γέλιο και τις ατάκες του ενός, ε...αυτό! @Είπε ότι ο δίδυμος συμπαρουσιαστής είναι σαν τον ήρωα Hulk. @Αυτό είναι μπηχτή ή ευγένεια? @Εγώ για μπηχτή το έπιασα. @O Χάλκ είναι ήρωας που είναι σε μάχες και τσακώνεται σχεδόν με άπαντες τους ήρωες και τους κακοποιούς του σύμπαντος. @Για να καταλάβεις, τι κάνει η Nonoram στο twitter με όλους όσους δεν τις γράφουν γλυκόλογα, ε αυτό ακριβώς! @Ουφ, τέλος πάντων! Επειδή η μπηχτή που πέταξε μ'άρεσε σου δίνω την φωτογραφία, όπως την έπλασα στο γυναικείο μου μυαλό.


Πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις

Καλημέρα, πρωινή-πρωινή σήμερα, έχω να πάω λαϊκή! @Γραφείο Τύπου έγινε ο Μπάρκος. Έβγαλε ανάρτηση με θέμα τα νούμερα της Τσιλιλούς-Τσιλιλός.@Τόσες εκπομπές έχει η τηλεόραση, το Πολύ Μπλιαχ Μπλιαχ θυμήθηκε. @Δικαίωμα του να κοροϊδέψει τον κοσμάκη, αλλά μην μας περνάει και για μπούφους. @11% λέει έκανε στο γενικό σύνολο, δεκαοχτώ σε τέταρτο. Ε, να κάνει μονοψήφιο όταν παίζουν οι άλλοι διαφημίσεις, θα ήταν από τα άγραφα. @Κυρία ναι, η Τσιλιλού-Τσιλιλό, αλλά όχι και πρώτη. Σύμφωνα με το ραβασάκι που σου έχω εύκαιρο, η Τσιλιλού-Τσιλιλό κλείνει δεύτερη. @Πρώτη η Καραβοκύρενα, δεύτερη η Τσιλιλού-Τσιλιλό και τρίτη η Μπαρόβια με το επιτελείο της. @Μπάρκο, δεν πας να μπαρκάρεις κάπου?