Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Άγιος Νούμερος και Αγία AGB


Πρωί-Κολατσιό
Λείπει ο Αυτιάς και όλα τα ΚΑΠΗ βγάλανε τα ipad για να δούνε live τον ΑΝΤ1 το πρωί. 30% και 20% στο 15/44. Το ΠΑΣΟΚ Channel ούτε χάνει, ούτε κερδίζει από την απουσία του Αυτιά. Τα νευράκια των εκδοτών κρόσσια, έχει παρελάσει όλο το κυβερνητικό σχήμα στο πρωινό δίδυμο και τα νούμερα μένουν εκεί στα χαμηλά. Η Νταίζη Ντάκ έχει το κοινό της, κακά τα ψέματα. Και την παρανυχίδα της να κόψει ζωντανά, το 25άρι θα το κάνει. Ας δει και ο αρχισυντάκτης της εκπομπής μία άσπρη μέρα. Μετά το Λα Σουσουρελά το χάος!
ΣΚΑΪ, ΝΕΤ βαριέμαι να αναλύσω, αλλά θα σας πω ότι έχουν λίγους τηλεθεατές. Οι Χάνω την Ώρα με την απουσία του Αυτιά χάνουν επίσης τηλεθεατές. Απίστευτο? Αντί να ανεβάσουν νούμερα από τις γριές που περιμένουν να βγει ο Αυτιάς στον Alpha χτες έκαναν το σατανικό 6,66%. Στους νέους δράμα η κατάσταση. Μπικίνι να βάλει η Παπαβασιβυζουλού πάλι αδιάφορο το κοινό. Πως τους κρατάνε ρε γαμώτο? Μέχρι και εγώ κάνω καλύτερη παρουσιάστρια. Πάντως ο Αυτιάς λείπει. Κυρίως τώρα με τις φορολογικές δηλώσεις. Ποιος άλλος μπορεί να κάνει απρόβλεπτους και παράλογους συνειρμούς Ευρώ-δραχμή για τους αγράμματους συνταξιούχους της επαρχίας?

Πρωί-Καφέ
Ροχάλες να φτύσουν στο ΠρωινόΤους πάλι νούμερα θα δουν.  Τι στο καλό συμβαίνει, δεν το έχω καταλάβει. Όλες οι τηλεθεάτριες στερημένες από βαρβατίλα και με διάθεση να μάθουν το ανδρικό καφενείο? Ούτε τρομεροί παρουσιαστές είναι, ούτε ενδιαφέρον παρουσιάζει η εκπομπή. Αλλά θα μου πείτε, εδώ βρίσκανε χαριτωμένο τον Γρηγόρη που τουρλοκωλιάζονταν για χατίρι της Αγίας AGB! Η εκπομπή έχει λίγο από Νταίζη Ντάκ με ζώδια και μαγειρική. Το δίδυμο στον ΑΝΤ1 κοντεύει να πιάσει τα νούμερα του Daily γιαούρτι, εμ με την μουσικοσυνθέτρια σύζυγο που μπλέξανε λογικό. Μην κοιτάτε που έκανε νούμερα στο Mega, στοιχηματίζω πως όταν η κάμερα έδειχνε πλάνο της το Master chef έκανε τα χαμηλότερα του νούμερα! Τους κρατάνε πάντως με 11,7% και απορεί η μισή αγορά. Βέβαια είναι λογικό να σιχτιρίζουν Μελέτη, Καγιά, Μουτσινάς, Ζαρίφη, Λιανός και Καμπούρη. Άσχετο, πόσοι πέρασαν πια από το 10-1 τα τελευταία χρόνια? ΕΛΕΟΣ! Τι τα θέλουν τα δίδυμα, αφού δεν τους βγαίνουν? Πώς να φτιάξει ο πρώην της Μενεγάκη σωστή prime time, όταν δεν τα καταφέρνει στο πρωινό? Μήπως οι ιδέες του είναι απαρχαιωμένες και θα έπρεπε να γίνει επαγγελματίας κριτής? Η Ελένη Μενεγάκη βαστάει καλά και παράλληλα πέφτουν τα ροχαλητά αβέρτα. Σήμερα με την Καραβάτου μιλάγανε και πετάγεται στο πιο άσχετο σημείο να συνδεθεί με παιδοψυχολόγο. Κάγκελο η Κατερίνα!!!
Ωραία συνέντευξη έδωσε πάντως και κρίμα που την διέκοπτε συνέχεια η Έλεν για να μας πει πως έζησε η ίδια την εγκυμοσύνη. Οκτώ χρόνια αυτά δεν μας έλεγε?

Μεσημεριανό
Χαρές η πολωνέζα μπαρόβια. Αφού άλλαξε για όγδοη φορά στούντιο για φέτος, γραφικά και πάνελ είδε επιτέλους φως. Φόρεσε την μαύρη πλερέζα συνδέθηκε με το Θησείο και με την απουσία του Μπλα μπλα έκανε 16.6% στο νεανικό  με την κηδεία του Βέγγου! Βέβαια στο Κους Κους πάλι προσπέρασαν και της έριξαν πέντε μονάδες και φυσικά στάθηκαν στο ύψος τους, γιατί και κηδεία έπαιξαν και συνέχισαν κανονική ροή προγράμματος. Το χαμόγελο της μπαρόβιας θα κόπηκε το μεσημέρι γιατί στο enimerosi24 γράφουν πως θα κοπούν και δύο εκπομπές. Αν με ρωτάτε εγώ δεν το πιστεύω γιατί ο συντάκτης της στήλης έχει μερικές φορές πιο μεγάλη φαντασία και από την Λένα Μαντά.
 
Oprah
Οι σημαίες μεσίστιες στην οικογένεια Φον Ευαγγελάτου. Η Βατιάνα Φον Ευαγγελάτου έμεινε για σαράντα μέρες πίσω στο εμπορικό. Έκανε μάλιστα μικρότερο εμπορικό από την πολωνέζα μπαρόβια συνάδελφο. Τρεις μονάδες πίσω από το Σούπερ Στάρι η κακή αντιγραφή της Όπρα που πια δεν πείθει ούτε για μαμά της Μπεκατώρου. Γράψε κανένα σενάριο για το site Βατιάνα μπορεί να τσιμπήσουν οι φανς.

@Η Μάνια Τεγοπούλου επαναφέρει το σκάνδαλο Κωσκοτά στην ημερήσια διάταξη. Νωρίς το θυμήθηκε…
@Οι Οικογενειακές Ιστορίες είναι καθηλωτικές. Μέχρι και εγώ βλέπω που κορόιδευα.