Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Το Star, τα ελληνικά, ο Λάτσιος και η Μενεγάκη!

@ Παρτα μωρή κάργια να μην σου τα χρωστάω! @ Νέο σκηνικό παραποιημένων δηλώσεων. @ Ρωτάει ο δημοσιογράφος τον Λάτσιο. @ Γιάννη, αληθεύει αυτό που είπε η Μενεγάκη ότι της έγινε πρόταση για το Dancing? (ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΙΟΡΔΑΝΗ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ? ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΟΣΟΣΤΑ?) @ Απάντηση του Λάτσιου. @ Δεν θα σου απαντήσω σε αυτό, είπαμε έχουμε ένα καλό καστ και δεν θέλω και δεν θα το σχολιάσω. @ Απάντηση δημοσιογράφου. @ Μα το είπε στην εκπομπή της. @ Σου είπα, ΟΧΙ! @ Τι κατάλαβε το τμήμα ειδήσεων? @ Ότι ο Γιάννης είπε Όχι στην Μενεγάκη και ουδέποτε υπήρχε πρόσκληση.


Και νέο θύμα! Η Ζέτα. @ Είπε η κοπέλα ότι δεν έχει πρόβλημα με την ανορεξία. @ Τσουπ και ο διαιτολόγος της κακιάς ώρας που τον έτσασε η Μενεγάκη πριν μία τριετία και έκτοτε είναι άφαντος. @ Είναι προβληματική η συμπεριφορά της. @ Ρε μεγάλε τι μου λες, της τηλεθέατριας και με καθυστερείς? @ Μία μηνυσάρα δεν μπορεί να κατεβάσει κάποιος, μία αναφορά στο ΕΣΡ για παραπληροφόρηση?  @ Για χαμηλή στάθμη προγράμματος ίσως? @ Αχ, φιλενάδα και φίλε μου, θέλω να φορέσω το ριγέ κορμάκι μου απόψε, να πιω σαμπάνια με ελβετική σοκολότα μέντας, να φορέσω και τις τακουνάρες μου και να κάτσω να δω fuckioles. @ Τα λέμε αύριο, φιλάκια ρουφηχτά. Tiviola μου, Κ.Μ., Άλεξ, Σκρουτζ, Περαστικό και σε όλους τους 1.500 επισκέπτες μέχρι τώρα, φιλάκια πολλά!

Έκτακτο ανακοινωθέν



ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ
@ Κάνε listening που λέει και η πατριώτισσα τηλεθεάτρια Γιώτα Δημητρακοπούλου. @ Ο συντάκτης στο enimerosi24 κάνει καραμπινάτες δημόσιες σχέσεις και δεν ντρέπεται καθόλου. Άκου τι λέει. Προσπαθεί να μας πείσει ότι δέχτηκαν δύο ανθρώποι να κόψουν τον μισθό τους για να μην χάσουν δέκα και βάλε άτομα την δουλειά τους.  Και καλά η ευγένεια τους πάει σύννεφο και είναι γνωστή. @Είναι τόσο καλά τα παιδιά που έστειλαν στο Δαφνί μία τραγουδίστρια δημοτικών, έκαναν σταρούμπες ψυχασθενείς και τους πέταξαν όταν δεν τους έκαναν πια στην χέστρα χωρίς να τραβήξουν καζανάκι. @ Υποβάθμισαν πρώτοι την έννοια του δελτίου ειδήσεων. @ Πουλάνε τις ζωές και τις δηλώσεις των άλλων λες και οι δικές τους απόψεις είναι για πούλιτσερ. @
Και τελικά για πες μου, πόσο πια είναι αυτός ο μισθός? @ Εκατό χιλιάδες Ευρώ το μήνα? @ Μη με κουφαίνεις άλλο την γυναίκα, γιατί θα μου σταθεί ο καφές. @  Σου χω εγώ την λύση εύκαιρη αγαπητέ επιχειρηματιά μου. @ Αφού δεν κάνουν νούμερα οι επιλογές του Σταμάτη, πως και να μην δέχτηκε μείωση? @ Σου λέει το δελτίο από πρώτο που ήταν πέρσι φέτος κάνει ίδια νούμερα με τον ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο Κουκουβάουνες. @ Μετά δελτίο είναι αυτό που εκφωνεί ο Αιμίλιος? @ Μέχρι και ο ντελαλλής της γειτονιάς μου που πουλάει καρέκλες, τραπεζομάντηλα, ντιβανοκασέλες καλύτερα εκφωνεί νέα. @ Πες χριστιανέ μου ότι τους έκοψαν τον μισθό γιατί δεν τα φέρνουν στο κανάλι και ας της μαλαγανιές. @ Ξεπέρασες και το περιοδικό Χάι σε φαντασία.



ΝΟΝΑ Η ΜΕΛΕΤΗ!
@ Θα με τρελάνει τελείως η τύπισσα! Βγαίνει πουρνό-πουρνό και μου λέει ότι θα γίνει νουνά. Ποιος? Μα φυσικά η Ελεω-Νονόραμ. Και πριν προλάβω να ξεστομίσω  ένα ωραιότατο @ Χέστηκα! @ Μου δείχνει το iphone 4 με την φωτογραφία της ανιψιάς της! @ Οπότε φανταστείτε τι έχει να γίνει έτσι και γεννήσει αυτή μωρό. @ Από το μαιευτήριο θα πάει κατευθείαν στο στούντιο του Hello, Ok, People, Life & Style, Εγώ, Ciao, Χάι, Down Town για να φωτογραφηθεί με το μωρούλι της. @ Σου εύχομαι καλά στερνά! @ Αυτό που γνωστή δημοσιογράφος -το όνομα της δεν παίζει πουθενά για άγνωστους λόγους- που έγραψε για επικείμενο γάμο άλλης παρουσιάστριας πρωινής εκπομπής και επέτρεψε να βγει σε πρωτοσέλιδο περιοδικού με την φωτογραφία της πρωινής παρουσιάστριας μπορεί και να με πάει κλαρίνο. @ Φαντάζομαι τι σκέφτηκε το περιοδικό. @ Σου λέει άμα κάνω πωλήσεις με σένα στο πρωτοσέλιδο θα με περάσει και το Penthouse. @ Αυτό πάλι που το κόμμα του Δημαρά λέγεται Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών το ξέρατε? @ Σας το λέω εγώ. @ Πουρνό-πουρνό ο βουλευτής στον Παπαδάκη. @ Δηλαδή το κόμμα του Ψωμιάδη θα λέγεται Κόμμα Λαϊκής Ανεξάρτητης Μακεδονικής Πάλης. @ Δηλαδή θα λέμε στην ένταξη βουλευτών: @ Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ πάνε ΠΑΠ και ΚΛΑΜΠ. @  Σαν την βίλα Μερσέντες που έμπαινε η μαντάμ Μίτσι? @  Τι βυζάρες έβγαλαν, τι χρηστικές πληροφορίες για το πώς θα ανακυκλώσουμε τις φλούδες από μαραμένες μπανάνες μας έδωσαν. @  Τα νούμερα του Χάνω την ώρα δεν βλέπονται. @  Να βλέπουν άνοδο όλες οι εκπομπές και να μένει στα τάρταρα ο πρωινός αχταρμάς. @  Γιατί αυτό έχει από όλα. @  Κάτι από Πλάκα κάνεις για τα θέμα που έχουν, λίγο Αξίζει να το ζεις για το ύφος της παρουσιάστριας, λίγο Άννα Νικολ Σμιθ για τα καρπούζια της Έλενας, λίγο από Καλήμερα με τον Γιώργο με τις επαναλήψεις του Λάμπρου. @  Τελικά στην τηλεόραση συμφέρει να έχεις βυζιά και ότι κατεβάσει. @ Να δεις που η φωστήρα Κορομηλά θα αφήσει την ξανθιά στην θέση της και θα κόψει τον μόνο που αξίζει εκεί μέσα. @  Το ιδανικό θα ήταν να πήγαινε η Τσιμτσιλού στο Χάνω την Ώρα, παρέα με τον Λάμπρου. @  Καλύτερα νούμερα θα κάνει. @  Και μία μελαχρινή στο πρωινό θα κάνει ΤΗΝ διαφορά από μόνο του. @   Ο Σάκης Ρουβάς τελικά χρειάζεται τέσσερα λεπτά για να πει ένα @  Το internet εεεε, αααα είναι εεε,οοο πως το λένε, εεεεε, αααα, ο πιο εύκολος ααααμ, εεεμ τρόπος επικοινωνίας. @  Δώστε του ένα άουτο κιου να τα πει ο άνθρωπος. @  Έπαθαν αγκύλωση τα παιδιά κρατώντας τα μικρόφωνα. @  Έτσι θα σε άφηνα εγώ? @  Στοίχημα η Βαμπίρω, μπαρόβια πολωνέζα μεσημεριανού να τα βάλει με την Χαζηβασιλείου για την πλάκα που έκανε χτες βράδυ στο Πακέτο της. @  Έτσι για να ξεχαστεί η μαλακία με την Ελένη Μενεγάκη. @  Το καλύτερο σε όλα βέβαια είναι το ωραιότατο μονοψήφιο. @  Στo Starι λογικά να τα βάλουν με τον Alpha. @  Μόνο τα Πρωινά Αμελέτητα έκαναν νούμερα και χτες. Όλα τα άλλα όχι στα τάρταρα, στην ταράτσα για φούντο. @  Σας εύχομαι να έχετε μία υπέροχη μέρα. @  Ξαναβγαίνω βράδυ.