Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Καλή Ανάσταση

Τρέχω και δεν φτάνω η γυναίκα. Από την μία έχω να μαγειρέψω, να πλύνω, να αγοράσω δώρα, να πάω στην εκκλησία και από την άλλη θα περάσουν γονείς, συμπεθέρια, ανίψια, κουμπάροι, φίλοι, φίλες για να φάνε μαγειρίτσα. Τα κανόνισε ο σύζυγος και θα είναι η πρώτη φορά που θα κάνω την πασχαλινή σούπα χωρίς την βοήθεια της μαμάς.

Συγχωρέστε με για το τετραήμερο διακοπών αλλά θα είμαι εκτός μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα. Την Κυριακή θα προσπαθήσω να σας ποστάρω και μερικές φωτογραφίες από το φαγοπότι.

Ελπίζω να περάσετε όμορφα, να έχετε μία όμορφη Ανάσταση παρέα με αγαπημένους σας ανθρώπους και να είστε πάντα χαρούμενοι, όμορφοι και λαμπεροί.

Και μετά τις ευχές θέλω να στείλω ένα προσωπικό μήνυμα.

Βικούλα, Σαμάνθα, Τζώρτζη, Θοδωρή, Χρήστο και Σοφία ... ξέρω ότι διαβάζετε! Σας εύχομαι γαλήνιες μέρες. Περάσατε δύσκολα και 'σείς και οι 700! Σας σκέφτομαι. Συγκινούμε. Πέρασα και εγώ από την φάση που διανύεται. Αλλά να είστε σίγουροι πως τώρα πια τα βράδια θα κοιμάστε ήσυχοι. Θα ξέρετε πως δεν υπάρχει πια άγχος της επόμενης μέρας. Θα ξέρετε τι έχετε να αντιμετωπίσετε. Δουλειά δεν μπορώ να σας προσφέρω γιατί δεν είμαι κόρη Γιαννίκου, αλλά αν χρειαστείτε έναν καφέ, ένα σπιτικό κέικ, μία μπουκάλα κρασί και ένα ανοιχτό αυτί, στο σπίτι μου θα το βρείτε.