Κυριακή 10 Απριλίου 2011

- 10/4/2011

Έκτακτο δελτίο Μελέτης


@Τι απέγινε το freedom? Κρίμα που κατέβηκε, θα ήθελα να είχα κοπιάρει μερικές ατάκες των σχολίων. @Η Μελέτη πήγε μπάνιο και φρόντισε να μας ενημερώσει στο twitter.@Τόσο αδιάφορη ήταν η παρέα της που αντί να κάτσει να πληθεί, να μιλήσει, να γελάσει, φρόντισε να κάνει δημόσιες σχέσεις. @Την επόμενη παρακαλώ να ενημερώσει και πότε πλένει δόντια και πότε πάει για κακά. @Εγώ την έκανα unfollow και ηρέμησα. Όχι να γεμίσει και μπούρδες το timeline μου. @Μας ενημέρωσε για τα μυστικά της διατροφής. @Ναι, η κοπέλα που έχει σωματότυπο Νταίζη Ντάκ βγήκε να μας πει τα μυστικά διατροφής. @Μένει η Ζαρίφη και η Δήμητρα από το greek idol. @Το σεξ είναι το επόμενο, λέει. @Για να το κάνεις κοπελιά, θα πρέπει να βλέπεις και αποτελέσματα και εσύ το μπρουγούλι το έχεις! @Άρα και τρως και δεν γαμάς. @Και αν αναρωτιέστε για αυτή την κατάθεση ειλικρίνειας. @Λογικό δεν είναι? @Η κοπέλα έχει να βγει στο γυαλί από την Πέμπτη. @Κάνει προθέρμανση. @Άυριο ετοιμαστείτε να μάθετε που έφαγε, που ήπιε, με ποιον ήταν, πόση ώρα έκανε να φτάσει, που έχει πονάκια και που δεν έβαλε αντιηλιακό και κάηκε. @Και μετά δεν κάνουν σήριαλ την ζωή τους. @Άσε, μας τα είπαν κι άλλοι αυτά. @Κάνει προθέρμανση.




Μην είναι η Τατιάνα?


Καμιά Τατιάνα θα λένε και το μακιγιάρουν με κιουζ.  @Βέβαια αυτό το πασίγνωστη με προβληματίζει, γιατί το 9αρι δεν το λες και πασίγνωστο.  @Να δεις που η Μάρα έμαθε πως είναι έτοιμο το Starι να την τσάσει και αρχίζει παρτάκι. 








Greek Idol: Φιλιά ρουφηχτά

Λύσσα κακιά αυτή η Κοκκίνου! @Μην δει 25χρονο τεκνό αμέσως να τον ρουφήξει στα φιλιά. @Είπαμε φιλενάδα, αλλά εσύ το παρακάμνεις. @Θα μας παρεξηγήσουν εμας τις τίμιες κυρίες. @Πάντως την Δήμητρα που ήταν σαν τρεις υποψήφιες σε μία έπρεπε να την περάσουν. @Έτσι για να έχει και η Ρούλα χώρο για τα δικά της. @Ένας τραγουδιστής που πέρασε στους 15 τώρα θα έχει την ευκαιρία να πάει σε προφέσιοναλ να του βγάλει σωστά τα φρύδια γιατί ήταν σαν την στάση Κολιάτσου του ΟΟΣΑ. @Οι περισσότερες που πέρασαν είναι υποψήφιες να πάνε για τραγούδι, να κάνουν ένα χιτ, να κλειστούν σε μοναστήρι και μετά να τους ψάχνει η Τατιάνα. @Και τηλεοπτικά μπορεί να μην υπάρχει, θα το κάνει διαδικτυακά. @Η Βαμπίρω πρέπει να ανησυχεί μετά την Τατιάνα. @Πιο καλά πήγαν τα Φιλαράκια και οι ταινίες δευτέρας διαλογής από ότι το κακό μεσημεριανό μαγαζί που στήνει κάθε μέρα.
Σας φιλώ ρουφηχτά. Θα ξαναβγου αύριο το απόγευμα.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλα μα όλα τα λεφτά είσαι, χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Σπυριδούλα είσαι άπαιχτη!!!Όσο για το Freedom κρίμα γιατί περάσαμε ωραία. Τουλάχιστον να μην μας ξεχάσει η Λευτεριώ!!!Η Tiviolina που χάθηκε??
****Skroutz*****

Ανώνυμος είπε...

Οντως το freedom σταματησε,οταν εγραψα οτι κατεβασε ρολα το γραψα με την ελπιδα οτι θα απαντησει.Πιστευα οτι στο greek idol θα γραφε κατι.Τεσπα μπορει να ναι κατι προσωρινο θα δουμε.
Σπιριδουλα και εγω την σκατιανα σκεφτηκα,η πιο πιθανη ειναι αυτη,ασε που ξερω σιγουρα οτι πριν κανα μηνα εφυγε απο το τιμ της εκπομπης της μακιγιερ(ενας αντρας)
τον ειχε απο τον αντ1.H ελενη πασαλειφεται μονη της.

Μιας και λες για τα φιλαρακια να μην πω και εγω οτι τα best της ελενης στο 15-44 εκανε πανω απο 23% καλο εεεεε!!!!(ο καθε ενας με τον χαβα του και εγω με τον δικο μου) χιχα!!!!!!
Τιβιολινα χαθηκες εεεεεεεεεεεε!!!!!!!!γιατιιιιιι??????τεμπελιτσα!!!!:))
Καλο βραδυ Κ.Μ

perastikos είπε...

Η Λευτεριώ τρώει απίστευτες φλασιές... Μα καλά, οκ δεν γουστάρει να ξαναγράψει. Βαριέται, δεν έχει έμπνευση. Γιατί να σβήσει όλες τις αναρτήσεις κι όλα μας τα σχόλια?? Κάποιοι έγραφαν ολόκληρα κείμενα, που μας χάρισαν ΤΟ γέλιο κι αυτή μέσα σε μια στιγμή πάτησε delete χωρίς κανένα λόγο. Αυτό είναι απαράδεκτο κι αν είμουν στη θέση των παιδιών που αφιέρωσαν ώρες(!) κάνοντάς μας να γελάσουμε ή άλλοτε για να υπερασπιστούν το μπλογκ της Ελευθερίας, θα είχα θυμώσει απίστευτα με την αδικαιολόγητη μαλακία που έκανε! Ντροπή της! Αίσχος!

Btw πολύ καλό το παρόν ιστολόγιο. Ας ελπίσουμε να μην βάλει κι αυτό ταφόπλακα!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα αγαπες!
Η Tiviola απεργει...LOL!!!
Πλακιτσα!Εδω ειμαι σας διαβαζω απλα,ειχα ενα Σαββατοκυριακο με φουλ εξοδο!5,5 εφευγαν τα τζιν τονικ!
Απο αυριο θα τα λεμε κανονικα οπως παντα!Και εδω και στου Σκρουτζακου!
Φιλουρες!

Υ.Γ.
Περαστικουλη μην χανεσε βρε ψυχη ουτε εσυ!

"Tiviola"

Ανώνυμος είπε...

10:36 μ.μ.
kale mou afou esu to grafeis auto