Τρίτη 12 Απριλίου 2011

- 12/4/2011


ΡΟΥΛΑ, ΘΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΨΕΙΣ!

Έξαλλη λέει η Ελένη Μενεγάκη με την Ρούλα Κορομηλά. @ Μα καλά πότε πρόλαβε? @ Όλη μέρα η Λενιώ κοιτάει τι λέει, γράφει και κάνει η Ρούλα? @ Χέστηκε η Μενεγάκη, αν η Ρούλα δώσει συνέντευξη στον Λιάγκα και την Φ(τ)αίη. @ Θα το κάνουμε για πολλή ώρα σήριαλ εκεί στο μπαζοκάναλο? @ Άκου τώρα, λες και η Μενεγάκη έχει την παραγωγή του Greek Idol και φοβηθεί μην χαθεί κανά φράγκο. @ Δηλαδή το ότι και οι 15 βγαίνουν κάθε μέρα ανά τριάδα στην Ελένη δεν το μετράμε καθόλου? @ Ότι ένα ολόκληρο κανάλι έχει τόσες εκπομπές και η παραγωγή αποφάσισε να τροφοδοτήσει την Έλεν με τους παίκτες και την αφρόκρεμα του σόου? @ Πόσες αηδίες θα κατεβάσει το μυαλό του αρχισυντάκτη της εκπομπής της Νονόραςμ? @ Εκεί στον Alpha στο Χάνω την ώρα φαντάζομαι πάθανε κοκομπλόκο, η μόνη εκπομπή που μετά την απεργία έφαγε Χ, delete, διαγραφή. @ Όλοι οι άλλοι με άνοδο. @ 8.9 έκαναν το πρωί στο διαφημιστικό, μέχρι και η Μανωλίδου τους πέρασε!! @ Μετά φταίει η Μενεγάκη? @ Βάλτε κάτι δυνατό, πετάξτε αυτήν την ελεεινή παρουσιάστρια που μόνο τα βυζιά μας κουνά πέρα δόθε και βάλτε κάτι πιο ενημερωτικό στο 7-10 και θα δείτε, εδώ διπλασιάζει μέσα στην πρώτη ώρα. @ Τόσες και τόσες παρακαλάνε για μια θέση στον Alpha. @ Αλλά για να πάρεις εκπομπή στο κανάλι πρέπει να πας για καφέ με την Ρούλα @ Θυμήθηκα ένα βίντεο με τα κατορθώματα της. @ Όταν ήταν στο Starι και με το Όλε έτρωγε όχι μόνο την σκόνη, αλλά και την πατούσα της Λενιώς. @ Βάζουμε στοίχημα πως στο φετινό Greek Idol θα πάει μόνο η Ηλιάκη, η Παπαβασιλείου και στο τσακίρ κέφι και η Καινούργιου? @ Σιγά μην πάει η Χατζηβασιλείου που της άλλαξε τις ώρες δέκα φορές και τα φώτα επίσης. @ Άντε να πάει και η Φειδά που αυτή, σιγά μην ξέρει γιατί να μην πάει. @ Πάω να πιω ένα ποτό λεμοντσέλο. Τα λέμε αύριο ξανά. Φιλιά σε όλους σας.








ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΛΑ ENIMEROSI24.GR
Τι να κάνω η μαλάκω η τηλεθεάτρια! Είμαι υποψιασμένη. Έβγαλαν ανάρτηση στο enimerosi αλά ανημέρωση για τον Αντώνη Σρόιτερ. Ο χριστιανός πήγε να φάει σε ψαροταβέρνα. @ Η σελίδα με τις περισσότερες ανακριβείς ειδήσεις, δεν έκανε φυσικά θέμα το γεγονός πως ο κοτζάμ άνκορμαν εν μέσω κρίσης πήγε να φάει ψάρια, αλλά το ότι ο ιδιοκτήτης αρνήθηκε να κεράσει ρακί σε ανδροπαρέα. Όταν ο ερωμένος της Παπαβυζολείου μπήκε στον χώρο, ξαφνικά έρεε άφθονη η σαγκρία και το ρακί. @ Πέρα από το ενδεχόμενο ο Αντώνης να είχε παραγγείλει ή να είχε πάρει τηλέφωνο, η σελίδα βρήκε να αμαυρώσει και να βλάψει τον παρουσιαστή. @ Δηλαδή πας αύριο μεθαύριο σε βενζινάδικο σου βάζουν λάθος λάδια και μετά φταίει η Ελένη Μενεγάκη που πέρασε τυχαία, φούλαρε και έφυγε. @ Βρωμάει πατσαβούρα ο συντάκτης που φαίνεται πως δεν θέλει να βλέπει έναν νεαρό να κάνει καλύτερα νούμερα από τους Θείους και τις Θείες δημοσιογράφους στο Mega. @ Για να δείτε διαφορά, σήμερα το πρωί ο συντάκτης έβγαλε ανάρτηση για τον Γιάννη Λάτσιο και έσπευσε να ενημερώσει το αποχαυνωμένο τηλεθεατή πως ο Γιάννης δεν φταίει για τις μισθοδοσίες. @ Μωρέ, υπεύθυνος προγράμματος είναι, μόνο ευθύνες για το που θα μπει η σύζυγος τηλεβουλευτή έχει? Προτάσεις με οικονομικά δεν καταθέτει? @ Αλλά εκεί βάζουμε και ένα " (που δεν ευθύνεται για την καθυστέρηση) ". @ Λίγο πιο κάτω οι έγκυροι γράφουν για τα νέα σκηνικά της ΕΡΤ. @ Ας τους ενημέρωσει ότι τα σκηνικά υπάρχουν εδώ και δύο εβδομάδες και όχι από την Δευτέρα. @ Έτσι είναι, άμα έχεις κουρκουτιάνει το μυαλό σου, βλέποντας μία έγκυο να ρίχνει πόρδες και τον σύζυγο να γλείφει την σάλτσα πέστο κατευθείαν από την κατσαρόλα.    

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ…Tiviolas

***Είναι το portal σου στα ταρταρα?
***Πάει πολυς καιρος που οι μεσημεριανουδες έχουν να σε αναφερουν στην εκπομπή τους?
***Ειδές και αποειδες ότι με το διαδυκτιακο σου σήριαλ(λεμέ τώρα…) δεν ασχοληθηκε ψυχη?
***Έχει να ακουστει το όνομα σου στην Tv κάτι «αιωνες»?
***Έχεις σκυλιασει που την δοξα σου κλεβουν κάτι τιποτενιες ανοργασμικες τραβελο-κυριουλες παυλα τηλεκριτικουδες που έχουν την τυχη να δουλευουν σε μεγάλα εκδοτικα συγκροτηματα?
***ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ Η ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ(ΑΞΥΡΙΣΤΗ) ΣΓΟΥΡΗ ΤΡΙΧΑ ΤΟΥ ΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ!
***Παντρευεις την απολυτη Ελληνιδα tv star της Ελλαδας(χωρίς αυτή να το ξέρει)αλλωστε τη σημασια έχει τι σχεδια έχει αυτή?Χεστηκες!Το θεμα είναι τι θέλεις εσύ και μολις σε μια νυχτα το όνομα σου παίζει παντου(οταν λεμέ παντου μην φανταστεις…να σε καμιά πρωινη Μελετη και σε τίποτα μεσημεριανά,τα οποία παρεπιμπτοντως βριζεις με κάθε ευκερεια επι εποχής Γυαλινου Τοιχου(!)
***Τι σημασια έχει εάν μολις πριν από 2 εβδομάδες η απολυτη Ελληνιδα Tv star δηλωσε κατηγορηματικά σε συνέντευξη της ότι δεν παίζει το σεναριο γαμος γι’αυτήν μιας και έχει μολις ένα χρόνο που βγηκε από έναν άλλο?
***Ποσος σε ενδιαφερει και στην τελική σιγα μην ρωτησεις και την γνωμη της!
***Ο στοχος σου είναι ένας,να ακουστει το όνομα σου και μαζί μ’αυτό και το ανυπαρκτο portal σου!
***Αυτό σκεφτηκε και η ριαλιταρου παυλα τηλε…μπουζουκτζου Σ.Δ. και έβαλε μπρος το νέο σεναριο(ζωης)δεν κατάλαβα η Σκατιανα είναι καλυτερη (σου λέει?)
***Και μετά από την πληρη αποτυχία του Σ’αγαπαω παρκαρε να σου το νέο σήριαλ…
***Πιο πιασαρικο,με μπολικη χρυσοσκονη,με ένα όνομα που πουλαει με κάθε του κίνηση,με ένα όνομα το οποίο έχει την δυνατότητα ακόμη και το …λουλουδι το οποίο φορά στο κεφαλι της να αποτελεί θεμα κουβεντας στα απανταχου τηλεκανιβαλοπανελακια!
***Άλλο που εσύ πριν μερικα χρονια μοιραζες μηνυσεις για ψευδης ειδήσεις που αφορουσαν την οικογενεια σου και διεκδικουσες χρηματα για να τα κανείς υδριματα,αυτά ηταν last year…
***Τώρα που ατιμη μοιρα(οπού μοιρα βαλτε την KGB) σε έχει φερει εκτός Tv(μετά από ένα καρο αποτυχιες) και επειδή το μικροβιο αυτου του γαμημενου κουτιου μένει για παντα μέσα σου λες…μωρε δεν το παίρνω αλλιώς?
***Κάποια στιγμή αλλωστε ξεμενεις και από χρηματα(τα δικά μας χρηματα)που πηρες με το στανιο όταν δουλευες στην ΕΡΤ παρουσιαζοντας κάτι μπουρδες που δεν εβλεπε κανείς και οταν λεμέ κανείς,ΚΑΝΕΙΣ!Ποιος ξεχνα το 0,0%(!) που της είχε δωσει η KGB πριν μερικα χρονια για το εξαμβλωμα που παρουσίαζε στην Νετ(μην με ρωτάτε πως λεγοταν,δεν θυματε ούτε η ιδία θα θυμαμαι εγώ?)
***Αλήθεια πως θα της φαινοταν της Σ.Μ. αν το επομενο διάστημα η απολυτη Ελληνιδα tv star(Ε.Μ) βάλει μπρος να χτισει κανένα υδριμα με το όνομα της???
***Πάντως την απαντηση την πηρε η χουντικη Σ.Μ. σήμερα το πρωί από την Ε.Μ.,παντα με τον γνωστο Ελενιστικο τρόπο!
***Αλήθεια οι εκπομπές που ασχοληθηκαν με αυτό το θεμα θα έχουν σήμερα τα αρχιδια να δειξουν το αποσπάσμα από τον Καφέ της Ελενης που εμμέσως πλην σαφώς διεψευσε κατηγορηματικά τις πιπες της Σ.Δ.?
***Επίσης θα έχουν τα αρχιδια να δειξουν το αποσπάσιμα της συνεντευξης Λάτσιου εχθες στο ΟΛΑ οπού και ξεκαθαρισε ότι ουδεποτε δεν υπηρξε κουβεντα στο να πάει στην εκπομπή της Ελένης?
***Η όλα αυτά θα τα αφησουν στο φλου επειδή οι μπουρδολογια τους πια έχει χάσει κάθε μέτρο αναπαραγοντας παπαρολογιες χωρίς ίχνος ρεπορταζ?
***Αλλά τι λεω και εγώ τώρα…ακου εκεί ρεπορταζ…
***Γι’αυτούς ρεπορταζ είναι τι νούμερα έδωσε το ραβασακι της AGB εχθες,όλα τα αλλά…

Ανώνυμος είπε...

Δεν πιστεύω ότι η Μενεγάκη θα πετούσε στον τενεκέ των σκουπιδιών την προσωπική της ζωή. Ούτε πως θα προσέφερε έναν δεσμό (επιτέλους) της προκοπής, στις στήλες των κοσμικών γάμων.
Δε θα παντρευτεί, κατά τη γνώμη μου, γιατί δεν το χρειάζεται και κάτι τέτοιο δεν θα της προσέφερε το παραμικρό, αντιθέτως θα της ...αφαιρούσε. Η Ελένη είναι η επιτομή της αυτάρκειας. Της πολυεπίπεδης αυτάρκειας. Και είναι και έξυπνη.

ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ.Ο ΣΤΑΘΗΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΑΛΛΑ ΕΙΠΕ "ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΙ".ΤΟ ΠΑΝΕΛΑΚΙ ΨΙΛΟΠΑΓΩΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ.
Τιβιολα βρε θεουμπα!!!!, καταλαβες οτι ολο ηταν για να θυμηθουμε ολοι το σαιτ τησ σ.μ.Εγω που ειμαι πανεξυπνη μια αμφιβολια την ειχα αλλα επειδη ειχε για κομμωτη τον καλιτση σκαλωσα χαχαχαχαχα!!!εκει το σεναριο μου το χαλασε.
Κατι αλλο που θελω να πω ειναι οτι η ελευθερια εκτος του οτι εκλεισε παραδοξα το σαιτ κατι που δεν μου αρεσε, ειναι οτι δεν επρεπε να βγαλει τα τελευταια σχολια, οχι τιποτα αλλα ειμαι σιγουρη οτι καποια παιδια θα χασουν την νεα επαφη με την σπυριδουλα και τον σκρουτζ,κριμα.Ναναι καλα παντα οτι και να κανει,θα χαρω πολυ να ηταν ενα λαθος αυτο και να την δουμε ξανα.Εχει αποψη σωστη,και αντικειμενικη, που εχει ενδιαφερον, ας μην συμφωνω σε ολα.
Σπυριδουλα το σαιτ ενιμεροσι αν και θελει να πουλαει μουρη σοβαρου σαιτ,εχει βγαλει μουφα ρεπορταζ.Κινουνται με βαση τις συμπαθειες και τις αντιπαθεις που εχουν στον χωρο,οποτε καταλαβαινεις τι παιζει,αυτο εχω καταλαβει παντως εγω.
Ηλια σε ευχαριστω.
Αλεξ που χαθηκες???
Καλο απογευμα.Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

tiviola συμφωνώ σε όλα.Σε όλα όμως.

Ανώνυμος είπε...

tragiko to star me tis malakies pou petaei

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΣΤΑΡ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΗΔΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

Σπυριδούλα αν δεν κάνω λάθος ο Νικητέας και ο Σροιτερ είναι και οι 2 στο Πρωτο Θέμα. Να τον αβαντάρει θα ήθελε,τα ίδια κάνει και με τον Θέμο και με όσους του δίνουν συνεντεύξεις...Αλλά τα κατάφερε και όλοι μας καταλάβαμε το ακριβώς αντίθετο...
****Skroutz*****

Ανώνυμος είπε...

Σπιριδουλα συμφωνω σε ολα μα σε ολα.Αυτη η παπαβασιλειου εκτος απο σεξουαλα δεν εχει κατι αλλο.Κρυοπλαστη ειναι γαμωτο πως της δωσανε εκπομπη???.Δεν ειμαι της λογικης οτι ανεβηκε σε κρεβατια αυτα ειναι αηδιες,καλες δημοσιες σχεσεις με τον αλφα εχει σιγουρα.Αλλη κερδισε τον ταλεντ σοου και αυτη πηρε εκπομπη.
Χεστηκε η ελενη για την κορομηλα το πολυ πολυ να αδιαφορησει οπως μας εχει συνηθισει χρονια τωρα
Αλλα η κορομηλα αν παει στο πρωινοτους εκθετει τον εαυτο της.Δεν εχει καταπιει την ηττα της απο την ελενη,της πηρε ολα τα βραβεια μεσα απο τα χερια της χρονια τωρα.
Καλο βραδυ.Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Tv nea © είπε...
έχει πλάκα να βλέπεις έναν χαζό(Viola)να προσπαθεί να πείσει του άλλους για το αντίθετο... συμφωνώ ότι η σειρά κύλησε πολύ γρήγορα..

ποσο μαλακας και κομπλεξαρας με την τιβιολα ειναι ο τβνεα.Τσακωνονται καποιοι για τα νουμερα, αναφερει καποιος χαζοβιολικο καποιον και ο κομπλεξας απαντα ετσι.

Ανώνυμος είπε...

9.47 ο συγκεκριμένος είναι σαν τα τζουκ μποξ του 1950 που έπαιζαν μόνο ένα τραγούδι ολημερίς.. Αυτός αβαντάρει τον ΚΑΝ(Τ)ΕΝΑ και όταν διαβάζει κάτι που κρασάρει τον σκληρό του δίσκο, αρχίζει το γνωστό χιλιοειπωμένο τροπάριο...
****Skroutz*****

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθωντας τον Λαζοπουλο να σχολιαζει βιντεο με την Κουλα και γενικως ολα τα πρατραγουδα της ελληνικης τιβι βλεπω ακομα περισσοτερες ομοιοτητες με τα σχολια του Μουτσινα το απογευμα στην χρυση τηλεοραση. Αν λοιπον ισχυουν αυτες οι φημες που λενε για τον Μουτσινα να κανει stand up comedy τα βραδυα της Τριτης απο του χρονου σχολιαζοντας μονο τα αστεια και τα γελοια γεγονοτα της τιβι (που ειναι και αυτα που κανουν νουμερα) και οχι τα πολιτικα δρωμενα οπως ο Λαζοπουλος νομιζω πως θα εχει επιτυχια και θα ειναι ο καλυτερος αντικαταστατης του Τσαντιριου

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθωντας τον Λαζοπουλο να σχολιαζει βιντεο με την Κουλα και γενικως ολα τα πρατραγουδα της ελληνικης τιβι βλεπω ακομα περισσοτερες ομοιοτητες με τα σχολια του Μουτσινα το απογευμα στην χρυση τηλεοραση. Αν λοιπον ισχυουν αυτες οι φημες που λενε για τον Μουτσινα να κανει stand up comedy τα βραδυα της Τριτης απο του χρονου σχολιαζοντας μονο τα αστεια και τα γελοια γεγονοτα της τιβι (που ειναι και αυτα που κανουν νουμερα) και οχι τα πολιτικα δρωμενα οπως ο Λαζοπουλος νομιζω πως θα εχει επιτυχια και θα ειναι ο καλυτερος αντικαταστατης του Τσαντιριου

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα λατρειες,η αγαπουλα μου βλεπω η ακατανομαστη επαθε αμοκ παλι και αντε να την πεισεις οτι μολις που ηρθα σπιτι και βλεπω τι παιζει στην μπλογκοσφαιρα!Αντε να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντινα τωρα!
Καλα οχι οτι θα κατσω να σκασω κιολας(που ελεγαν καποτε και ο Φωτης με την Μαριω την βυζαρου σε αλλο ενα κρεσεντο βλακειας στην alpha εποχη τους)
Εντωμεταξυ εχει φαει τα λυσσακα του με την πρεμιερα του Idol με σχολια του στυλ"θα πατωσει" κλπ.μολις δει τα νουμερα της πρεμιερας μετα θα αρχισει το αλλο τροπαριο το γνωστο"ηταν πρεμιερα απο το 2ο Live θα κανει μονοψηφια και αλλα τετοια χιλιοειπωμενα"Τοση προβλεψιμια πια!


Εντωμεταξυ μιας και αναφερθηκα στο πιο βαριεστημενο ντουετο της Tv,περαστικουλια στον Φωτη,αλλα με το μπαρδον εκει στο σουπερ που-stari,δεν σοκαριστηκε κανεις με αυτο που επαθε ο Φωτης εκτος απο εσενα κυρα Χριστινα μου!Τα σουπερ που βαζετε γενικως ειναι ως συνηθως αστεια αλλα σημερα ξεπερασατε τον εαυτο σας,η γελοιοτητα σε ολο της το μεγαλειο ειστε πια!
Αλλα τι να κανεις και εσυ η κακομοιρα που πλαθεις το ενα σεναριο μετα το αλλο αυτες τις ημερες(ουτε η Σκατιανα να ησουν με τα σεναρια ζωης) και παρολ'αυτα η καταραμενη KGB σου γυρνα την πλατη με κατι ξεγυρισμενα 8αρια!Χριστινιω μου φιλικη συμβουλη,αφου βλεπεις οτι πλεον δεν σου πουλαει ουτε καν η Ελεν παρε τον δρομο που σου πρεπει τον αγυριστο!Μιλαμε οτι η απογνωση τους εκει στο star εχει βαρεσει κοκκινο!

ΚΜ μου αλιμονο...
εκαστος στο ειδος του και η Tiviola εννοια σου και σε κατι τετοια ειναι μανουλα!Και υποψην οτι το ολο κειμενο μου γραφτηκε πριν παρω χαμπαρι την κωλοτουμπα της Σ.Δ.!Η τελευταια θα πρεπει να αρχισει να κανει παρεα με τον φλουφλη του megla!Νταλε κουαλε!
Επισης μια διευκρινηση,δεν αναφερω το ονομα της γιατι στην εποχη του Mediaka nea ειχε το θρασος η μανδαμ να απειλησει συντακτη του μπλογκ επειδη ειχε πει την αποψη του γι'αυτην ΟΧΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ αλλα στα σχολια(!)
Ο ορισμος της χουντας απο μια ανυπαρκτη!
Αυτη ξερει να κατακρεουργει οποιον της καβλωσει απο το σαιτ της οι αλλοι δεν μπορουν να εχουν αποψη!Αλλα ετσι ειναι ολες αυτες οι τελειωμενες που βρισκουν καταφυγιο στο internet εχουν την εντυπωση οτι μπορουν να λενε οτι θελουν αυτες αλλα οταν τους μπει το αγγουρι στον κωλο και πουν κατι γι'αυτες ξινιζουν και αρχιζουν τις απειλες!Αντε στον κορακα ολες τους μπας και ξεβρωμισει ο τοπος με τις βρωμιαρες!

4:07 μ.μ.
Να εισαι καλα μαναρι!Ευχαριστω!;)

Skroutz
Δεν κανεις λαθος ειναι μαζι,βασικα ο Νικητεας τον μονο που κανει προμο απο τον alpha ειναι ο Αντωνακης για ευνοητους λογους...Σε αλλη περιπτωση θα ειχε μπει και αυτος στην Black list εδω και πολυ καιρο!

Τελος οσο για τις μπουρδολογιες περι Ρουλαρας-Ελενης και ολο το τηλεγαιτανακι που το star επλασε τοσο μα τοσο ατσαλα μην μασατε!

"Tiviola"

spuridoula είπε...

φιλιά σε όλους. χαίρομαι που περνάτε καλά και ρίχνεται βενζίνη σχολιασμού και σάτιρας. Ο Μουτσινάς το έχει και το πολιτικό. Είχα πάει με φιλενάδες από την δουλειά (τότε) στο Πομοντόρο και τον είχα δει να σκίζει Καραμανλή στον αέρα. Ο Μούτσι είναι ατακοδόρος μεγάλος και το έχει. αν ήμουν άλφα θα τον δοκίμαζα. θα του έδινα μια ώρα μετά τις Τρίτες απο το τσαντίρι να κάνει παιχνίδι. Αν είναι όπως το έχω στο μυαλό μου με ζωντανό κοινό, ορχήστρα, γκεστ εμφανίσεις, ζωντανό κοινό και την οδύσσεια της περιφρονημένης σε μικρές δόσεις, θα καεί το πελεκούδι της agb. Καλύτερος από τον γεροξυφούτι Λάκη που είναι εγωιστής μεγάλος και το δημοτικό δεν το έχει. Πήγε να τραγουδήσει και ο κλαρινιτζής πήγε να κάνει εμμετό. Το Ράδιο αρβυλα ότι έκανε, έκανε. τα κρυόκωλα αστεία και τα δήθεν σοβαροφανεί τους τελειώνουν. χτες δευτέρα παίζανε μόνο τους και τους πέρασε ο Θέμος με το πορνείο του. πρώτη φορά στα χρονικά δευτέρα και δεν έκαναν σαραντάρη. όσοι έχετε τουίτερ δείτε πως ξεκίνησαν μερικοί να τους κράζουν και το τουίτερ ανεβάζει και κατεβάζει εκπομπές, να με το θυμηθείτε. Το mediaka τι είναι? για ρίξτε ένα ρεζουμέ καλό. η ελευθερία θα χαρώ να την δω εδώ, αυτοί μας ένωσε, κακά τα ψέματα. φιλιά μουτς μουτς. σημειώστε λάθος τα ορθογραφικά ήπια κάτι παραπάνω λεμοντζέλο.