Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

-6/4/2011

ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ..


Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΕΚΑΝΕ ΜΠΛΟΥΜ...
@Ό,τι κοροϊδεύεις τελικά το λούζεσαι. Πέρσι η Τατιάνα έβγαλε αναλυτές να σχολιάσουν τα χαμηλά νούμερα της Ελένης Μενεγάκη. Όπου αναλυτές σημειώνεται κάτι ξεχασμένους αρθρογράφους που γράφουν την λέξη "ζωή" με α.  @Από ότι δείχνει ο πίνακας που έβγαλαν στην σελίδα newsit, η Τατιάνα χτες στο εμπορικό ήταν πιο πίσω και από την μαγειρική, την Μαρία διάολε μου και το δελτίο. @Πήρε έξι κόμμα οκτώ και κοντεύει να πάει σπίτι της. Αν κατέβουν από κοινού Κουσκουρή και Μπήλιω, η Τατιάνα βγαίνει νοκ άουτ στον πρώτο γύρο. @Να πω ότι λυπάμαι; Πλάκα μου κάνεις φιλενάδα; Έχω ανοίξει σαμπάνιες και είμαι έτοιμη να το γλεντήσω με τον σύζυγο.   

  

ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΣΩ, Η ΦΟΥΡΕΪΡΑ
 @Καλεσμένη σήμερα στο πρωινόTOUS στο Mega η Ελένη Φουρέιρα. Με λίγα κιλά παραπάνω έκατσε στις άβολες καρέκλες του πρωινού προγράμματος και τα είπε όλα. Για δείτε και την φωτογραφία και θα καταλάβετε! 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΙΑ ΑΠΛΑ ΘΕΑ!!!

Αλεξ

Ανώνυμος είπε...

αυριο η ελενη απο οτι καταλαβα και απο αυτα που λεει η πολιτη στο σαιτ της,πρεπει να χει μαγνητοσκοπημενη εκπομπη.Μιλωντας με την αση, κατι της ειπε για καποιο θεμα αστρολογικο που θα κανουν αυριο .Αυτα να τα δει η ομορφη γκολεμα που λεει οτι βαριεται και σερνεται να κανει τον καφε.
Πλακα πλακα θα ναι βαρετη η τβ 4 μερες.
Σπυριδουλα αυτο με την αναλυση των χαμηλων νουμερων της ελενης, περσι το ξεχασα,το μονο που θυμαμαι ειναι οτι εφτυνε τον κορφο της να μην πεσει ποτε τοσο χαμηλα στα νουμερα.

spuridoula είπε...

Αλεξούκου σε ευχαριστώ που πέρασες. Αγάπη, δεν θυμάσαι που κάλεσε τον Πρέκο για να κάνουν αναλύσεις και βγήκε και ο γέρομπουμπούνας και έλεγε ότι δεν την βλέπει καιρό στο πρωινό και ότι ο A θα την διώξει;; Χαίρομαι που δεν έπιασε και την φτύνουν οι τηλεθεάτριες. Επανάληψη αύριο, ωραία θα έχουμε να αναλύσουμε πολλά.

Ανώνυμος είπε...

η φουρέιρα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα θεα

Ανώνυμος είπε...

Hulk αποκάλεσε ο Γιώργος Καραμέρος τον συνοδοιπόρο-συμπαρουσιαστή Σπύρο Χαριτάτο όταν θυμώνει, διότι τον πνίγει το δίκιο...
@Πρώτης τάξεως αφορμή για τους Πολύ Μπλιαχ Μπλιαχ να διυλίσουν τον κώνωπα...Οι μισοί να το θεωρούν unfair, οι αλλοι μισοί να αβαντάρουν τον Χαριτάτο διότι δεν ξέρεις σε ποιανού την ανάγκη θα πέσεις(βλέπε Νάνσυ Νικολαϊδου), και η πρωθιέρεια Σταματίνα να προσπαθεί να βγάλει την δική της μοναδική χολή σε συνδυασμό με τίναγμα μπούκλας και χαμόγελο 15 δοντιών με άνοιγμα στα αριστερά..
@Τι καταλαβαίνω? Οταν βλέπεις συνεντεύξεις και δηλώσεις τέτοιου τύπου, ένα πράμα να περιμένεις..Αυτομόληση, χωρισμός τσανακίων, χωρίζουνε εφέτος χωρίζουνε τα δυο, γιατί το νεανικό τους σπάνια βλέπει δυο...
@Σαν να τους βλέπω του χρόνου να βγαίνουν στα μεσημεριανά και να ωρύονται οτι τερμάτισαν δεύτεροι, σαν την Μελέτη που ακόμα καυχιέται για τις δεύτερες θέσεις του Καφέ της, θέλοντας να χτυπήσουν την Λενιώ που θα στέκει αγέρωχη με τις κρέμες της ανα χείρας....
@Τελικά, η μεγάλη μαγκιά στην τηλεόραση είναι να μην τσιμπήσεις με την επιτυχία και να μην μασήσεις με την αποτυχία... Επίσης, οι δημόσιες σχέσεις ΠΟΤΕ δεν κρατούν για ΠΑΝΤΑ, και τελος: ΦΟΒΟΥ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟΥΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΦΕΤΟΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ, ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΕΤΑ TOY ΣΥΖΥΓΟΥ...
****Skroutz******

Ανώνυμος είπε...

οχι αγαπη επαναληψη, πρεπει να κατσανε να μαγνητοσκοπησαν νεα εκπομπη.Η πολιτη στο σαιτ της γραφει "αυριο στην ελενη"μιλαει για καποιο θεμα με τον γνωστο φωτογραφο διαμαντοπουλο.
Που να το θυμαμαι η κακομοιρα εχω και λιγο αλτσχαιμερ λογω ηλικιας,μονο στο μυαλο μου γραφτηκε η κινηση της που εφτυνε τον κορφο της γεματη ειρωνια.
Καλα να παθει γιατι ειναι ολο κακια η σκατιανα,σημερα παλι ειχε την φωτογραφια της ελενης οτι και καλα εχει σωματοτυπο αχλαδι και ελεγε "ελενη ελενιτσα μου".Ειναι καμωματου μεγαλη, οπως λενε και στο χωριο μου.Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Κατι αλλο που μου εκανε εντυπωση σημερα αν και το ειχα δει απο περσι,αλλα σημερα η ελενη (με επιβεβαιωσε), το τονισε με αφορμη μια τηλεθεατρια που την ευχαριστουσε για τα δωρα που δινει(2 δωρα σε ξενοδοχειο για οικογενεια η κατι τετοιο),ειπε λοιπον η ελενη οτι τα δωρα που δινει ειναι δωρεαν χωρις να πληρωνουν με sms απλα με ενα email απο τον υπολογιστη την στιγμη που ολες οι εκπομπες κομπαζουν οτι δινουν δωρα αλλα εχουν προηγηθει χιλαδες φραγκα απο τα sms.Αλλα ειπαμε, αυτα δεν τα εκτιμαει κανεις κολογερος της agb.Τι πιο ευκολο να λες στον κοσμο "παρτε τηλεφωνο" "οσα πιο πολλα στειλετε τοσες ευκαιριες θα εχετε να κερδισετε"οι εταιριες αυτες οι τηλεφωνικες πρεπει να κερδιζουν πολλα ευρω,σιγουρα θα της το εχουν προτεινει αλλα η ελενη βρηκε χορηγους τσαμπα.

Ανώνυμος είπε...

σκρουτζ ετσι ε hulk ο χαριτατος??? του μοιαζει και εξωτερικα,εγω μονο ακουσα που ειπε ο καραμερος οτι ειναι διπλωματης, ενω ο χαριτατος ειναι πιο αυθορμητος.Η αληθεια αδειασε και τον εαυτο του, ε ρε μυαλα που εχουν.Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Καλε Σπυριδουλα δεν ξέρεις τον PERASTIKO και βρηκες τυχαια το freedom-tv;
Kάνει απο χιλιομετρα μακρια οτι γραφεις σαν Σπυριδουλα, αλλωστε οποιος εχει το μικροβιο(στα blog) ψαχνει διαφορους τροπους Kωστακι μου μπας και δεν τον παρει κανεις πρέφα.
Φιλικά
Ενας φίλος απο τα παλία.