Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Αγαπητό Star,


θέλω ως τηλεθεάτρια, πραγματικά να ευχαριστήσω τον Ιορδάνη, την Αγάθη, την Βαλεντίνη, την Χριστίνα και τον Θοδωρή.@ Αποδείξατε πως ο ανιψιός μου επτά χρονών είναι πιο έξυπνος από εσας. @ Αυτός τουλάχιστον κατάλαβε σωστά τι είπε η Μενεγάκη το πρωί.  @ Εσείς πάλι δεν καταλάβατε.  @ Μήπως ο Alpha να έβαζε υπότιτλους, όπως κάνει το Mega στο Νησί?@ Η να βγάζαμε κανένα λεξικό Νεοελληνικά-Αρβανίτικα, Αρβανίτικα-Νεοελληνικά? @ Πραγματικά είστε τρία πουλάκια κάθονταν. @ Βγήκε η Μενεγάκη, η Ελένη και είπε ότι δεν θα πήγαινε σε ένα τάλεντ σόου για να την βρίζουν για την προσπάθεια της για να δώσει ως νούμερο, νούμερα στην εκπομπή. @ Το πήρε η Λαμπίρη που τρέφει αγάπες, αγαπούλες, πάθος αγαπησιάρικο για την παρουσιάστρια και το έκανε @ Η ΕΛΕΝΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥΣ STARS ΤΟΥ DANCING. @ Δεν πας να πιείς το γάλα σου Λαμπίρη που το δέρμα στην μούρι σου θα μπορούσε να γίνει το νέο σχέδιο για το μετρό της Θεσσαλονίκης. @ Αφορμή έγινες γριούλα μου, να συζητάμε οι νοικοκυρές στο πρωινό καφεδάκι μας, αν τελικά σου αξίζει ένα καλό μπότοξ.  @ Είδε ο Μαλέλλης την εκπομπή, έστειλε τους ρεπόρτερ στον δρόμο για να κάνει είδηση.  @ Πραγματικά λυπάμαι τα παιδιά που διδάσκει στην σχολή του Κοντρόλ.  @ Ούτε τζάμπα να ήταν θα άξιζε να πάει κανείς.  @ Οι ρεπόρτερς που έτσι κι αλλιώς τρώνε την μούντζα από όλους, έφαγαν τρελό κράξιμο για τα ψέματα που έλεγαν.  @ Το παραμυθάκι δεν έπιασε.  @ Ένα παραπάνω τώρα κανείς να μην βγαίνει στο Star γιατί ποιος ξέρει, μπορεί αύριο μεθαύριο να πεις:  @ Χαίρομαι που έχω δουλειά στην τηλεόραση, το θέατρο.  @ Και να το βγάλουν:  @ Συγχύζομαι που δεν κάνω κινηματογράφο. Τι έχουν οι άλλες και όχι εγώ?  @ Η Λενιώ Κυρία με κάπα κεφαλαίο, τους άδειασε ζωντανά, έπαιξε τα πλάνα της, πέταξε την μπηχτή και άσε τον Αιμίλιο να χαμογελάει στην κάμερα. @ Τρίζει η καρέκλα Αιμίλιε, τρίζει. @ Κατεβαίνει από το Περιστέρι ο Παυλόπουλος που κάνει και καλύτερο νουμεράκι από σένα, απέναντι από τα Μυστικά. @ Όσο για σένα Χριστινάκι, όσο και να χτυπιέσαι, καλεσμένη στον Καφέ δεν πρόκειται να πας, όση λάσπη και να πετάς. @ Η Ελένη βάζει Oil of Olaz και δεν της μένει λάσπη. @ Εσύ του χρόνου δεν θα υπάρχεις στο πλάνο και θα μείνεις εκείνη η γριέντζο που έκανε μεσημεριανό και ήταν αιώνια   τριτοτέταρτη. @ Δεν αλλάζεις κανά στούντιο. @ Στο νέο πλατό προτείνω να βάλεις τείχο μπροστά από την κάμερα, για να μην σε βλέπουμε. 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

που είσια ρε σπυριδούλα???

Ανώνυμος είπε...

σπυριδουλα καλησπερα.
Εχω την εντυπωση οτι αυτο που ειπε η ελενη οτι "οι ανθρωποι εκαναν λαθος, τι εχουν εμμονη μαζι μου"????μαλλον καρφι ηταν.Ευτυχως που η μανωλιδου μιλουσε για αγγλια, ευτυχως που ειπε οτι εκει τους λενε νουμερα,γιατι αλλιως ποιος θα την πιστευε????.
Με το που ξυπνησα επεσα πανω στην συνεντευξη που εδινε η μακρυπουλια και ο αγγελου,οταν ενα χαζο του πουσταρ λεει στην ζετα "η μενεγακη σας ειπε νουμερα"και η ζετα και ο αγγελου τον εβαλαν στην θεση του,μαλιστα ο αγγελου του ειπε ΟΧΙ η ελενη δεν τα ειπε ετσι, και το ζετακι "η ελενη δεν λεει τετοια πραματα" παιρνει τον λογο και ο αρης καβατζικης που ηταν εκει ως ρεπορτερ και ετσι εσκασε το χαζο χαχαχαχα!!!!! ειχε πλακα παντως ολο το σκηνικο.
Η λαμπιρη παντως εσκισε 8%,και στα δυο κοινα.Του χρονου θα την βλεπει απο το σπιτι της.
Το αλλο ωραιο ηταν οταν εδειχναν τα νουμερα στο μπλιαχμπλιαχ πεταχτηκε ο τσατσας και λεει: επειδη η μενεγακη απαντησε στο σταρ για αυτο τους περασε τους 10-1.Του ειπανε βεβαια "μα πως αφου αυτο ητανε 10 λεπτα"και εγω λεω ουτε 7λεπτα δεν ηταν.
Ο σωφρονιου εκραξε λιαγκα και σκορδα οτι "ειναι θα ναι αηδια αυτοι οι δυο στο κρεβατι" αυριο μαλλον θα προσπαθησει να το δικαιολογησει, και ολο κανα νουμερο θα τσιμπησουν
Αυτα, ολιγον φτωχη μερα η σημερινη για σχολιασμο.Καλο βραδυ.Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Καλα αυτον τον Τσατσανη δεν τον γαμαει κανενας πια?Μπας και στρωσει λιγακι και αρχισει να πεταει μεγαλυτερες παπαρες!
Ακου εκει εκανε νουμερα η Ελενη εχθες επειδη για 6 μετρημενα λεπτα εκανε αναφορα στο ολο θεμα και αυτο στην αρχη!Μα τι πινει και δεν μας δινει αυτο το πορνιδιο το ασχημο?
Η Ελενη εχθες εκανε καλα νουμερα διοτι ειχε και φοβερη καλεσμενη απο Νησι!Ελεος με τον βλαξ του αλτερ!

Σπυριδουλα κεντας!
ΚΜ τα φιλια μου!
Σκρουτζ φιλια(θα ερθω και απο εσενα αλιμονο;)
Tiviola εισια ΘΕΑ!

Αλεξ

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το πράγμα που γίνεται με την Ελένη είναι πλέον αισχρό.Μια χαρά έβαλε στη θέση του το σταρ, όμως οι χυδαίοι συνέχισαν λέγοντας πως η Ελένη χάθηκε στη μετάφραση.το εξοργιστικότερο όλων είναι πως όλοι όσοι την κατηγορούν είναι φανερό πως το κάνουν σκόπιμα αφού τα πράγματα είναι οφθαλμοφανή και η αλήθεια αποδεικνύεται εύκολα.Το κακό είναι πως η Σκορδά έκανε τα ίδια ειδικά πέρυσι και φέτος είναι στο Mega.Το γεγονός πως κάνει νούμερα με αφήνει αδιάφορη.Νούμερα κάποτε έκαναν και η Τζούλια και η Θώδη ακόμα και η Τατιάνα όταν έψαχνε τα σκουπίδια της Ελένης.Και να φανταστείς πως η Ελένη αναφέρει και τα sites της Τατιάνας στην εκπομπή της.Δηλαδή τι να μας πούνε άλλο για την Ελένη?Φιλιά σε όλους !
velvet

Ανώνυμος είπε...

velvet σωστος-η
ΑΛΕΞ σου εχω πει ποσο γελαω με τα σχολια σου?????(γραφω και χτυπιεμαι ακομη)αυτος ο τσατσας οταν τον βλεπω μου ρχεται να σπασω την λατρεμενη μου TB, μα τον Θεο ορκιζομαι
Μολις τωρα διαβασα, ο μαρτακης ειπε οτι του τηλεφωνησε η ελενη και του εξηγησε τι συνεβει.Η αγγελικη ηλιαδη ειπε οτι δεν τους ειπε νουμερα, δηλαδη ολοι καταλαβαν.
Πολυ απλα το σταρ ξεφτιλιστηκε.
Ο παρ-τσωλης ο τσατσασ και η φωτοπουλου μονο δεν το καταλαβαν τι κριμα!!!!!!!
καληνυχτα Κ.Μ

perastikos είπε...

Δεν υπάρχεις Σπυριδούλα! Καλή συνέχεια!