Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Σου 'ρχομαι αγαπημένη... βάλε καφέ!


Καλέ βάλτε τα καλά σας, φορέστε την λαμαρίνα του μπάρμπα Γιώργη, βάλτε κουστούμια και φορέματα η Βατιάνα Φον Ευαγγελάτου μας καλεί να σχολιάσουμε μαζί τον διαγωνισμό της Γκέιροβίζιον στο site tlife. Η μαντάμ που βουλιάζει στο 15-44 βρήκε την χαρά της, αφού την πέρασε το queen.gr της Θεάς Κάρτσωνα είδε και αποείδε. Σου λέει τουλάχιστον να μην χάσω την ριμάδα την διαφήμιση από τα Τσάμπιον Μαρινόπουλος για τις κονσέρβες μπάμιες. Είχαμε την Νταίζη Ντάκ να μας τα κουνάει στο τουίτερ και τώρα βγαίνει η βαρώνα για να κάνει ζωντανό τσατ. Που πας μαρή σαν τους αρχάριους τσοπάνους? Ποιος θα σε ακολουθήσει στο livechat? Οι πενηντάρες νοικοκυρές που τους λες ζωντανό τσατ και νομίζουν ότι είναι κωλικός ή ο σαραντάρης άνεργος που τραβάει ηδονή με τις βιτριολικές εκπομπές για μνημόσυνα και δολοφονίες?
Στον καιρό του τούιτερ ποιος χέστηκε για τις κατευθυνόμενες σελίδες σχολιασμού? Εγώ πάντως Βατιάνα Φον Ευαγγελάτου θα είμαι εκεί, στο τσατ σου… να σου τα ψάλλω! 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxaxaxa

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΑ!!!!!!!!!

Skroutz είπε...

Σπυριδουλίνα που χάθηκες???Τι έγινε? Πήγες διακοπές στην πεθερά να ανταποδώσεις την επίσκεψη??

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα στο site της Βατιάνας είσαι Σπυριδούλα? Τι στο καλό βουντού σου έκανε? Μας λείπεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ελπίζω να είσαι καλά.
Φιλιά
Velvet

Ανώνυμος είπε...

σπιρυδουλα μας ελειψες,και εγω ελπιζω να σαι καλα.Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

που είσαι???????