Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΤΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΤΗΝ ΛΑΜΠΕΡΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ GREEK IDOL



6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σπυριδουλα θεα εισαι με το μπαμπα στρουμφ χέστηκξα στο γέλιο να εισαι καλα!

Ανώνυμος είπε...

To exei parakanei to kous kous me to proskinima

Ανώνυμος είπε...

μονο το κους κους και το δεστε τους το ιδιο εκανε.Αρχισυντακτρια δεν ειναι κορομηλα εκει η μου φαινεται???Η ιδια λιβανιζεται ελεος πια.Ποσο ματαιοδοξια και αυτογλυψιμο.

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxa

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδες ειστε με τα καλα σας?
καταρχας Αρχισυντακτης στο δεστε τους ειναι ο Βλαχογιαννης,ενα το κρατουμενο,2 τα κρατουμενα γιατι σας κανει εντυπωση που λενε καλα λογια???αυτο κανουν ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα καναλια για το καθε δυνατο προγραμμα τους,που το παραλογο?δηλαδη θα ηταν φυσιολογικο ας πουμε για εσας να βγει το κους-κους και να κραξει ταυτην που εχιε την επιμελεια της εκπομπης τους?ακομη και να μην ηταν στην επιμελεια της εκπομπης κους-κους παλια καλα λογια θα ελεγαν!απορω γιατι φρικαρετε!πεστε δεν χωνευουμε την Κορομηλα,αλλα τα περι γλυψιματος κλπ. τα κανουν ΟΛΟΙ σε ΟΛΑ τα καναλια τελος,βγλατε τις παρωπιδες επιτελους!!!!!!!!!!!!

Οοσ για την Σπυριδουλα εχει χιουμορ και την παω,γιατι αλλο κανω χιουμορ και αλλο βγαζω χολες αλλα Διαμαντακου!


Αλεξ

Ανώνυμος είπε...

Αν αντιπαθουσα μια την σκατοβαμπιρω τωρα την αντιπαθω χιλιες φορες.Βγαλανε τον πατερα του τρυφωνα σαμαρα και τον ρωτανε αν θελει να παντρευτει,αν θελει να κανει παιδια.Ο πατερας του φαινεται ανθρωπος αγνος.Ουτε για φτυσιμο αυτη και το σκατοπανελ της.
Κ.Μ